HTML

MÁV-Start

Amit a MÁV-Start vezetősége szeretne eltemetni...

Friss topikok

  • szégyeld magad: Szégyeld magad !!! Ha te nem kellesz, akkor a szomszéd tehene is? Egy szánalmas beteg ember vagy (2011.01.01. 10:14) A MÁV-Start szégyene - part II.
  • Sztálin: товарищ венгерский Vladimir63! Nem hiszem, hogy a blogot szerkesztő 100%-ig tisztában lenne az u... (2010.10.16. 20:06) A MÁV-START és a fizika
  • von Stirlitz: Anno a mechba blog is foglalkozott Mészárossal: mechba.blog.hu/2008/08/01/az_igazi_elvtars (2010.10.12. 16:43) A hófrásztól a maradékkal etetésig...

Linkblog

2010.11.02. 21:54 mavstart

Hátra van még a feketeleves

Mészáros vetélkedőnk eheti kérdése:

„...Vajon Önnek hátra van-e még a feketeleves!”

 

Úgy gondoltam lesz időm a nálam lévő „MÁV-dokumentumokat” rendezgetni és néhány nap múlva jelentkezhetek. Nem így történt. Az ok egy Blikk-ben megjelent cikk, amit délelőtt olvastam és gyorsan utána néztem egy-két dolognak.

Ezeket összevetve a már birtokomban lévő adatokkal egy rettentően siralmas, gyerekes viselkedés bontakozik ki a Utasellátó Központvezető személyét illetően.
Nevezetesen, mivel az ő „vasút liberalizációs” programját (etessük maradékkal az utasokat) nem sikerült keresztül vinni, így minden követ megmozgat, hogy egy ott dolgozók nehogy egy csepp vizet is elfogyaszthasson, mert akkor kirúgja. Még akkor is, ha azt az utas ajándékba adja vagy azzal megvendégeli az utaskísérőt. Mielőtt valaki ezt túlzásnak minősítené, sajnos van erre is példa, majd fizetni is fog a MÁV, mint a katonatiszt a vesztett per után. (Korábbi írásaim, illetve a nálam lévő aktív és aktiválásra váró peres ügyek másolatai alapján.)
A lényeg, hogy azon már túl vagyunk lassan (keserű szájízzel – bár igazán keserű majd most lesz!), hogy mindegy a MÁV vezetőinek, ez a kis személyes bosszú hány millióba fog kerülni a a FIDESZ-kormánynak, azon keresztül pedig nekünk adófizetőknek, de még trágyalével is itatnak, ha az adóforintjainkból fenntartott vasúton (aminek a jövedelmező részét, pontosan ezek az emberek fillérekért már eladták) fizető (már kétszeresen) utasként utazunk.

A cikkben hivatkoznak a máv sajtó irodára, ami megerősíti, hogy ivóvíz minőségi vizet töltenek a tartályokba. Ez a legveszélyesebb, mert a mondat igaz, de nem fejezik be. Én most megteszem!
Tehát ivóvíz van a csövekben, amiről töltenek, ez rendben van. Ha járt valaki a a Nyugati, Déli, Keleti Pu.-ok valamelyikén, akkor láthatja, hogy ezek a slagok a földön hevernek, nem éppen higénikus környezetben. (Magyarul a hajléktalanok és kevésbé igényes átutazó utasok által odaürített dolgok mellett/között)

Már ettől felfordult a gyomrom, de elnézegettem a képet (bár az interneten rákeresve, nem erről a kocsi típusról van szó – sajnos) . Mint köztudott ezek un. pottyantós WC-vel ellátott kocsik. Megjelöltem a Blikk képén a WC-ket és megjelöltem a víztöltők helyét.

Most Önök következnek, illetve a fantáziájuk:

Kérdések:

1; 100 km/ó sebességnél, lehúzzák a wc-ét, vajon annak tartalma nem fröccsen-e szét a síneken?

2; A cseppek vajon olyanok-e, mint anno az OMO mosópor és intelligensen kikerülik a töltőnyílást?

Íme, itt a feketeleves!

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mavstart.blog.hu/api/trackback/id/tr572418248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása